Directievoering & toezicht

Uw belangen behartigen op de bouw, sturing geven aan partijen betrokken bij de realisatie, als adviseur met de beste oplossingen komen in afwegingen van tijd, kosten en kwaliteit.

Naast de adviserende rol die wij vervullen in de voorbereidingsfasen van uw project, kunt u zich tijdens de uitvoering laten vertegenwoordigen door een Estaters-directievoerder. In deze fase komt er veel op u af: overleg met diverse bouwpartners, voorstellen van de aannemer waar u, volgens het bestek, goedkeuring aan moet verlenen, de beoordeling van termijnen en het meer- en minderwerk. Hoe staat het met de planning en moet er vanuit de leiding worden gestuurd op kwaliteit? Dit vraagt om specifieke kennis van juridische en organisatorische zaken, techniek en financiën. Dit is een leidinggevende taak die de directievoerder voor u verzorgt.
De Estaters-directievoerder is uw adviseur. Op diverse deelgebieden zal hij u bijstaan. Binnen het overeengekomen mandaat zal hij zelfstandig besluiten nemen en zaken regelen om uw belangen te dienen.

Hij regelt de afstemming van werkzaamheden van de architect, adviseurs en aannemer. Hij zorgt ervoor dat alle partijen tijdig en volledig worden geïnformeerd. Hij geeft leiding aan het toezicht. Hij draagt zorg voor het vereiste overleg met overheidsinstanties en nutsbedrijven. Hij ziet toe op naleving van de contractstukken en adviseert u over afwijkingen.

Ga terug